duminică, 12 septembrie 2010

Expozitie foto la Muzeul Bucurestilor

"Draga prietene al Bucurestiului,

In perioada 15-30 septembrie 2010 te asteptam la Muzeul Municipiului Bucuresti la expozitia foto “Trecut-au anii...”, te asteptam la o intalnire cu anii tineretii parintilor nostri prin imagini surprinse pe strazile orasului in anii ‘50-‘60. Detalii la www.orasul.ro

Noi, Asociatia “Bucurestiul meu drag”, Agentia de Presa AGERPRES, Muzeul Municipiului Bucuresti si Art-Historia am adunat la un loc pentru aceasta inedita expozitie 40 perechi de fotografii care reprezinta instantanee ale Bucurestiului deacum 50-60 de ani puse fata in fata cu Bucurestiul actual.
Fotografiile vechi sunt din arhiva: Agentia de Presa AGERPRES, Muzeul Municipiului Bucuresti si Art-Historia, cele actuale sunt realizate de membrii Asociatiei “Bucurestiul meu drag”.

Curatorul expozitiei: Andrei Bîrsan

Savoarea Bucurestilor se regaseste in cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tiparite folosind tehnica imprimarii pe canvas pentru utilizare outdoor cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro GS600. Imaginile sunt reproduse pastrand acuratetea culorilor, cu gradatii fine de nuanta.

Designul expozitiei este realizat de Doc Comm.

Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri, 15 septembrie 2010, orele 18.00, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Invitat special:
Domnul prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc - Presedinte OAR Bucuresti
Parteneri media: Radio Romania International si Radio Romania Cultural

Cu prietenie,
Asociatia “Bucurestiul meu drag”

Andrei Bîrsan
Presedinte Asociatia Bucurestiul meu drag.
0743.076.255
www.orasul.ro
"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu